Койчо П. Касабов е роден в гр. Пловдив, където израства, учи и понастоящем живее. Той е юрист по образование и професия. Към момента е адвокат в родния си град. Започва да пише още като ученик. Първоначално залита по поезия. Стихосбирката “Над петдесет изгубени стихотворения“ изчезва и по тази причина не вижда “бял свят“. Това се случва горе-долу едновременно с появата в Пловдив на полтъргайста на име Кики, който, разбира се, е невиновен. Авторът прави своя дебют през 2017 г., когато излиза първата му книга “Да целунеш Алигатор“ – сборник с дванадесет разказа, , който се радва на читатели и до днес.

Настоящият роман е първи за автора, но не и последен. “Скайп – една мръсна история“ е многопластова и комплексна творба със свободно преплитащи се сюжети и жанрови похвати, изпълнена с много действие, малко бездействие, а и още нещо…

…За начало, може да се изнесе в нов кабинет, но по-вероятно е да се избие в нова врата в стената на стария му кабинет, за да бъде въздушно свързан с най-важния човек – секретарката – а-то и б-то на всяка администрация. Гръбнакът, краката, устата и друга анатомия, а не рядко и мозъкът, и очите на Големия. Ако си закъснял например за работа, тя е човекът, който ще те прикрие, но тя е и тази, която ще те предаде. Много често секретарката е шефът на шефовете. В нея е ножът и на хляба мекото, но и майонезата. Тя е пазител на честта и името на шефа, дори когато последният се е „о..л“.

СКАЙП – ЕДНА МРЪСНА ИСТОРИЯ

РЕКЛАМА