Отстъпваме трибуната си за авторски комикси на всеобщата любимка Неда Малчева. Тя е артист, който пръска диафрагми от смях! Ако не ви е жал за стомаха ви, купете си книгата й „Ще видиш ти, като родиш“ или просто посетете социалките й. А сега се насладете на историята, която ние написахме за Неда, а Неда нарисува за нас!

Неда Малчева:

Аз често се опитвам да се съглася със сентенцията, че всичко е въпрос на организация. Често, често – по няколко пъти на ден. Как да организирам перфектното събуждане и превозване на деца до учебното им заведение, как да организирам един подреден ден, в който нахално са се наместили ангажименти за цяла седмица. Как да организирам перфектната Коледа, в която всичко е по конец.
Мъдрите хора са го казали – каквато ти е организацията, такива са ти и комиксите. Организацията е лишена от хаос, а липсата на хаос лишава от вдъхновение. А когато една хаотична история срещне перфектния сценарист и дезорганизиран художник, се раждат чудеса.
Точно за това, за втори път сядам пред таблета, прекъсвана от деца, кокошки, кучета и роднини и рисувам за Майна Town. Защото хаосът е полезен, когато имаш организирани хора до себе си.

Виж комикса “Коледата на Неда”: