Спортът идва в квартала с DECATHLON Пловдив!

Мараба, майни!

Всеизвестно е, че от хилядолетия насам Майна Town е европейският айляшки хегемон.

Все пак тук са измислени уникални айляшки дисциплини като:

• 400 метра тегел без никакви препятствия;

• отбичване от отговорност старша възраст до 75 кг;

• мухабед на теферич – маратонско (говоря за неделя сутринта);

• синхронно чоплене на семки на залез (говоря за всеки един ден от седмицата).

Поради тази причина дълги векове Европа упорито настояваше да бъде приета в Майна Town. Най-находчиви се оказаха французите. През 20-и век те създадоха първата връзка между Майна Town и Париж – квартал “Кючук Париж”. А век по-късно франсетата скрепиха завинаги любовта си с майните.

 

Оттогава Майна Town е не само древен и вечен, но и спортно облечен.

Междувременно DECATHLON и майните обмениха доста опит, в резултат на което майните осъзнаха, че най-качественият айляк се бичи след здравословна доза спорт.

Сещате ли се за онези роднини, които преди виждахме толкова рядко, че можехме да познаем единствено със зачервен нос и парче сватбена торта в устата? Е, вече се срещаме с тях всяка събота в “DECATHLON, майна“. Защото през уикенда те не горят калориите с “Бяла роза“, а с каране на декатлонски ролери на Гребната.

А от тази есен, през месец октомври, DECATHLON прави спортуването и активния начин на живот още по-достъпни за всички майни с откриването на новия спортен парк DECATHLON ПЛОВДИВ!

На познатата декатлонска локация в ЖК “Тракия“ пловдивчани ще могат да открият своя нов спортен оазис. А той ще им предложи,  и то напълно безплатно, следните уникални за града съоръжения:

Спортна площадка за деца:

С деца на море си е забава, но още по-голям екшън е с родители в DECATHLON. Ходи ги гони между щандовете! Майка ти е намерила подходящо трико и прави ащанга йога опасно близо до експресните каси за самообслужване. A баща ти е награбил спининг въдица, полегнал е в палатката Quechua с надуваема конструкция и вече се оглежда за тиган с двойно дъно за преходи и трекинг. В такъв случай най-добре се забавлявай в новата спортна площадка за деца! Там можеш да си играеш, да се катериш и да висиш. Няма само родителите ти да висят в DECATHLON, я!

Писта за бягане:

А ако джогингът е твоята страст, тогава се наслади на пистата за бягане с уникална модерна настилка. Тя е толкова яка, че майните от Главната вече не правят тегели там, а избират спортен парк DECATHLON Пловдив.

Стрийт фитнес на открито:

Пуснали са от новите яки мъжки тениски за трекинг? Ти по принцип си размер M-ка, само дето биреното ти шкембе вече е XXL-ка? Нямаш грижи, майна! Новият стрийт фитнес на открито е точното място за теб.

Скейт парк:

Всички кипящи от енергия пловдивски тийнове пък ще могат на воля да хвърчат със скейтове, ролери или тротинетки по шумоизолираната бетонова настилка на чисто новия скейт парк.

Игрище за мини футбол:

А ако, загледана в новите спортни полички, изгубиш мъжа си от поглед подозрително дълго, той най-вероятно разцъква мачле на игрището за мини футбол.

Спортен парк DECATHLON Пловдив Спортът пристигна в квартала – какво по-айляшко от това?

Излез и спортувай!