Татуирани автомобили e online видео риалити под формата на сериал. Във всеки епизод нов автомобил, който има нужда от пребоядисване, е “татуиран” с фолио в комикс стил и от различен комикс артист. Художници, татуисти и дизайнери от цяла България, заедно със собствениците на автомобилите, ще създадат уникални дизайни на превозните средства. Гледайте всички епизоди в YouTube канала на Maina Town.

Майнобус е официалния shuttle на Майна Town, който помогна на много от посетителите на Майна Town Weekend през септември да обиколят всички локации на фестивала. Майнобусът се превърна в уникално визуално изживяване с лицата на звезди от музикалната сцена. По страните му можете да видите Лили Иванова, която партнира на краля на рокендрола Елвис Пресли, и световните звезди “Ред Хот Чили Пепърс”, които имат нов вокал в лицето на Милко Калайджиев. Майнобус е движещ се музей на поп културата, който не просто пътува, а рокендроли през улиците!

Fire Dance With Me!

Не знаем дали има бивши полицаи, но със сигурност намерихме друго поприще на една бивша пожарна кола. В съвместния ни проект с Hills Brewery превърнахме една заслужила майсторка на борбата с огъня в основен виновник случайни минувачи да пламнат в ритъма на танца. Този път ролята й бе не да угаси, а напротив, да разпали още повече дансинга и всички около него. За наша радост горещият пръст на съдбата ни срещна с Hills и успяхме да преобразим това превозно средство в универсална ПартиМашина! Да! И три пъти “УРА”!

ПартиМашина разполага със сцена на покрива (където DJ-и и музиканти ще ви накарат да пламнете), два бара, от които ще можете да се снабдите с огнеборна бира или пък коктейли за огнени страсти. Но това е само погледнато отвън. Запазете спомен в сърцето на ПартиМашина, като се снимате в специалната фотокабина, която практически е в самата кабина на автомобила. Очаквайте да я видите наблизо и далеч. Enjoy!


РЕКЛАМА: