Здравейте, майни меломани, или накратко, меломайни! В това издание на Майна Vibes ви представяме една от най-обичаните и горещи алтернативни банди у нас.

NO MORE MANY MORE

No More Many More наскоро навършиха десет години и все още отказват да играят по правилата. С алтернативен рок с хип-хоп елементи, въздействащи двугласи и провокиращи размисъл български текстове, гласът им вече е разпознаваем не само за верните им фенове, но и за широката публика. Музиката им е далеч от мейнстрийма, но въпреки това стига до хоратa. Дали през силно метафоричните текстове, или през трайбъл вокалните напеви, през знаковите китарни рифове или вплетените етно мотиви, тя винаги намира своя начин да разсъблече фалша и да стигне до същината на човека.

No More Many More са тук, за да останат и да разбъркат музикалното статукво у нас. Групата представя четвъртия си албум „Един от тях“. Той се състои от 10 ангажирани парчета, в които момчетата са вложили целия креатив и душата си. В едно от тях, „Няма бивши хъшове“, бандата си колаборира с актьора Валери Йорданов.


РЕКЛАМА: