Котаракът Румен за пръв път на екран!

Уважаеми майни, вие сте съвременници на нещо невиждано.

Във Fantasy Club ви представяме първото евър видео интервю на най-известната котка във Вселената, че даже и във Фейсбук – Котаракът Румен. Наглед интервюто може и да не ви изглежда съвсем телевизионно, но това е само заблуда. В края му ще получите инструкции как да сте сред първите сапиенси, чули гласа на Румен. Приятно четене, слушане, гледане и разбиране!

Сила

КР: ХОЛЕСТИЧЕН РАСКАЗВАЧ

казван горното с оговорката, че е трудно да се опише комплецираната ми личнос с ено словосачетамие. котаракат румен е силен ф ного области както на искузтвото, така и на науката и езотериката. тука говориме за астрологиа, квамтова физика, офология, коленария, лайфкоучинк, фелософия на  ежедневието и теология на бита. естествено, дал съм своята дан и на полето на летературната оран. ваф свободното си време реконстроиран реялности.

освем това съм главен котарак на републиката, основен претендент за кмет на балгария, както и фторият истимски български енфлоенсар след леля вамга!

даван си оцемка 100

Ум

КР: вище, ежедневно хиляди мои по-следователи се стичат на страмицата ми за да по-черпят од мадроста на очението ми и да освободят омовете си од оковите на матрицата. ето някои основни мои постолата:

– важното е да си красиф, останалото е соета.

– бъдештето е вапроз на време.

– ако ште псуваж, псувай само на село и само на фремски.

нештата сас които се занимаваме са от тоя сорт и засега нямам недоволни клеенти. както виждате ас работя с ома си. мисленето е моето кардио.

даван си оцемка 100

Смелост

КР: асам алфамашкар по рождение и по презвание. няма какво повече да обесняван тука.

даван си оцемка 100

Физика

КР: злите езици распространяват цлухове, чесан бил дебел! казвал сан го сто пъти и ште по-третя: КОТАРАКАТ РУМЕН НЕ Е ДЕБЕЛ, НА КОТАРАКАТ РУМЕН МО Е ЕДАР КОСАМА!!! не, несам с наднормено тегло! просто съм расал на южен склон! асам корполентем човек!

фсеизвестем факт е, че хармоничната личнос е развита еднакво добре ваф сички по-соки. а кое стереометрично тяло е саставено само от точки, равноотдалечени от центара мо? СФЕРАТА!!!!11 ето към тази форма се стремя и ас, за да постигна хармониа както на ментално, така и на фезическо ниво.

даван си оцемка 100

Сръчност

КР: тази категория е потвеждаща!!! ПРОТЕСТИРАН!!11 неможе да искате от човек бес противоположни палци да е кой знае колко сръчен!! еми не, не мога сам да си отворя консерва с риба том, презнаван си! но пък за тази цел сам оспял да си наема бесплатем пожизнем перцонал! защото срачноста не е само ваф рацете, преячели мои! срачноста е и ваф ома!!!11

е, тук сега не мога а се оцена максимално, но както винаги сам казвал на моите читатели и по-читатели: САВАРШЕМСТВОТО НЯМА НИКАКВА ЛЕТЕРАТУРНА СОТЙНОС!!11

даван си оцемка 99


РЕКЛАМА: