Скъпи меломайни, завъртаме плочата, поставяме иглата… Започва MyVinyl.

Тук айлякът е само привиден, защото…

Всичко е в движение! Нищо не се намира в покой, всичко вибрира. Енергията и материята са само проявления на вибрации с различна честота. Дори и в привидно плътната материя молекулите непрекъснато вибрират. Същото е и при светлината, топлината и музиката. А кой не харесва вибрацията на музиката, съхранена на грамофонна плоча? Влезте в свят, където музиката преодолява времето и технологиите, където всяка нота е подбрано изживяване. Добре дошли в MyVinyl! Като бранд, посветен на запазването на вечната привлекателност на грамофонните плочи, MyVinyl съчетава носталгията към аналоговия звук със съвременно, ориентирано към слушателя отношение.

Любимата ви музика на нови грамофонни плочи

От днес  Майна Town се отправя на музикално пътешествие из обширния каталог на MyVinyl. От иконични класики до скрити бижута – брандът е празник на музикалното разнообразие.  Маестро MyVinyl, музика!

Yussef Dayes – Black Classical Music (2023)

Black Classical Music е дебютният самостоятелен студиен албум на барабаниста Yussef Dayes. Но  той съвсем не е “новобранец”. В дискографията си има десетки колаборации с едни от главните виновници за модерната jazz сцена на Лондон. Но в случая класификацията jazz е твърде точен етикет за съвкупността от жанрове, които Dayes смесва с имена като Masego, Rocco Palladino, Venna, Charlie Stacey, Shabaka Hutchings и Tom Misch. Yussef използва всяка налична секунда на двойната плоча, за да синтезира любовта си и да я нарече Black Classical Music.

Benny The Butcher – Tana Talk 4 (2022)

Benny The Butcher се намира в ключов момент на кариерата си и знае точно какво очакват феновете му. Въздействието на Burden of Proof и The Plugs i Met 1 & 2 е неоспоримо и издига характерния стил на Benny от суровия му произход до грандиозен кинематографичен мащаб. Tana Talk 4 служи като продължение на пробивния албум Tana Talk 3 и е доказателство за непоколебима отдаденост към занаята, разширявайки разказите с още нарко-рап мрак. С открояващото се участие на J. Cole, LP’ то предлага усъвършенствана итерация на установената Griselda формула, навлизайки по-дълбоко в личното пътуване и интроспекция на рапъра.

Hermeto Pascoal – Hermeto (1970)

Въпреки че това е първият албум на Hermeto, издаден под собственото му име, той прекарва години преди това, създавайки си име в Бразилия и в международен план като композитор, аранжор и инструменталист с групи като Sambrassa Trio, Quarteto Novo и Brazilian Octopus, преди да започне да работи с Edu Lobo, Antonio Carlos Jobim, Donald Byrd, Airto Moreira и Miles Davis, който нарича Hermeto “един от най-важните музиканти на планетата“. Записан през 1970 г. в студио A&R в Ню Йорк, албумът включва гигантите Ron Carter, Hubert Laws, Joe Farrel, Airto Moreira и Flora Purim.

Насладете се на аналоговия звук!

Открийте MyVinyl в “Капана”, ул. “Златарска” 22, Пловдив, или на my-vinyl.com!


РЕКЛАМА: