Minimart е българска ритейл верига от удобни хранителни магазини, стартирала през март 2023 г. Зад проекта стои компанията БГК АД, която инвестира в амбициозен план да разкрие в рекордно кратък срок мащабен брой обекти в цялата страна. Към началото на тази година, веригата оперира вече с над 45 магазина за хранителни стоки в София и Пловдив и активно подготвя откриването на своите първи обекти в Пазарджик и Перник.

Верига Minimart Сърцето на квартала

В плановете на Minimart за 2024 г. е заложено да се разрасне с нови 110 магазина, стъпвайки в други градове на страната, и към декември да има 150 работещи обекта в София, Пловдив, Пазарджик, Перник, Стара Загора, Асеновград, Бургас. Експанзията в по-дълъг период цели веригата да стане национална, с присъствие в цялата страна.

Концепцията на Minimart е уникална за българския пазар, като съвместява характеристиките на управлението на малки магазини и големи търговски вериги. Успешната формула на компанията включва магазини с търговска площ между 50 и 130 кв.м. на оживени търговски точки, спирки на градския транспорт, както в централните градски части, така и чисто квартални локации. Бързината в избора на подходящи обекти и тяхното превръщане в Minimart магазини е ключова.

Най-специфичното, с което компанията се отличава от всички други вериги на пазара, е иновативният модел за управление на търговските обекти чрез Партньори – хора с предприемачески дух, готови да управляват самостоятелно квартален магазин. Залага се на силните страни на всеки кандидат-партньор и възможността му да формира екип от хора, за които търговията е страст. Партньорът сам набира екипа си, разполага с времето си и получава доход, изцяло обвързан с резултатите, постигнати от обекта. Моделът предоставя отлични възможности за развиване на семеен бизнес. При добри резултати и мотивация е възможно в рамките на 12 месеца да развие мрежа и да управлява до 3 Minimart магазина.

Minimart инвестира в обучението на Партньорите чрез специално разработена програма и наръчници. Оказва постоянна оперативна подкрепа, посредством опитен екип от обучители и районни мениджъри. Процесът за кандидатстване е изключително лесен – само с 2 интервюта.

Моделът на Minimart е за хора, за които търговията е страст, ценят всеки клиент и имат индивидуално отношение към него. Затова магазините ни са „сърцето на квартала“.

 

За кандидатстване за Партньори: hr@mini-mart.bg, 0883 772 831

Повече информация на: www.minimart.bg