4 March, 2022

110 години Ботев Пловдив-изложба

Много емоции, купи, мечти, голмайстори и гордост, събрани в една забележителна фотоизложба по случай 110-годишнината на любимия клуб Ботев Пловдив, очакват феновете в галерия “Капана”!

Сдружение “ПФК Ботев” и “ПФК Ботев” АД приветства всички на първото официално събитие от честванията за 110-годишнината на футболен клуб “Ботев” ,създаден на 11 март 1912 г., което се отбелязва в галерия “Капана” към Градската художествена галерия.

Изложбата е уникална сама по себе си, защото съчетава 110, повечето от които непоказвани, фотографии. В експозицията са представени още видеоматериали с колекция детски рисунки, посветени на отбора, както и подбрани репортажи от важни мачове.

Фотоизложбата беше открита вчера (адресът е ул. Райко Даскалов №29), ще продължи до 15-ти март, като входът е свободен, а привържениците ще могат да ѝ се наслаждават всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Организатори на изложбата са ПФК Ботев Пловдив и Сдружение “ПФК Ботев“ с партньорството на Община Пловдив и Градска Художествена галерия.

РЕКЛАМА

НАШИТЕ СПИСАНИЯ

БРОЙ 03

декември 2021

В  този брой: ще намерили формулата на Айляка Илон Мъск, в Столипиново?

БРОЙ 02

септември 2021

Тук ще прочетете историята за Съединението Freestyle и за неговите организатори!

БРОЙ 01

юни 2021

В изданието: първо място от Комикс конкурса за авторска история – комиксът “Светлина”.