18 February, 2022

Ателие “Наталини” открива изложба със седем торти!

Явно вчера сме прекалили с айляка, за да не отбележим, но не чак толкова, че да не забележим – Ателие “Наталини“ отпразнува своите седем години на творчество, смях и цветове! Рожденият ден беше подобаващо отбелязан със седем торти в заведение “Вилица и нож“ в Капана

Ателие “Наталини“ е място за творчество и забавление за деца от всяка възраст, а домакин е чаровната и усмихната Натали Петрова. В “Наталини“ всичко е спонтанно и наситено с емоции, рисуват с различни материали, според настроението на деня. Ателието е отворено от понеделник до събота между 16:30ч и 19:30ч, а в неделя се отдава на заслужена почивка. Може да ги откриете и да им се порадвате във фейсбук – цък.

Освен домакин на рождения ден, “Вилица и нож“ е и място на деветата изложба на творците от “Наталини“. Представени са общо 40 картини, като автор на 3 от тях е Натали Петрова, а останалите са на 33 деца на възраст от 5 до 13 години. Изложбата е на ваше разположение до 28-ми февруари, а всеки желаещ може да си закупи картина. Да ви е цветно!

РЕКЛАМА

НАШИТЕ СПИСАНИЯ

БРОЙ 03

декември 2021

В  този брой: ще намерили формулата на Айляка Илон Мъск, в Столипиново?

БРОЙ 02

септември 2021

Тук ще прочетете историята за Съединението Freestyle и за неговите организатори!

БРОЙ 01

юни 2021

В изданието: първо място от Комикс конкурса за авторска история – комиксът “Светлина”.