Очаквайте БР.02 – Списание Майна Town – Септември 2021

Вторият брой на списание „Майна Town” – по-голям, по-хубав, по-богат, на много повече локации, по-вдъхновяващ – толкова, че води със себе си “София Fantasy”

Сподели с твоите приятели!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Вторият брой на списание „Майна Town” – по-голям, по-хубав, по-богат, на много повече локации, по-вдъхновяващ – толкова, че води със себе си “София Fantasy”

Септември в Пловдив идва и с новия брой на списание „Майна Town”, най-новата придобивка на града под тепетата. Удачното, забавно и многолико надграждане на Plovdiv Fantasy във втория си брой е на цели 32 страници и разказва на читателите за живота в града и неговите впечатляващи обитатели.

Списанието продължава да се разпространява безплатно /и в дигитален формат, и на хартия/, а в брой 2 ще откриете и новата рубрика „Лицата на Майна Town” – с гост шихан Валери Димитров. Ще прочетете и специалното интервю на популярната и обичана пловдивска група „Керана и Космонавтите, част от серията „Майна Vibes” – посветена на градската музикална култура. Комикс изданието продължава и своята роля на уникален пътеводител за всеки посетител, който иска най-пълноценно да почувства и да се потопи в онова, което е известно като пловдивски начин на живот.

Подновената и разнообразена визия са работа на вече утвърдения екип от художници, фотографи и сценаристи, сред които са Тодор Карагяуров, Димитър Петров, Йордан Терзийски, Иван Домузчиев, Виктор Мухтаров, Ани Йорданова, Георги Сребрев.
Премиерата на втория брой на списанието ще бъде на 18-ти септември, когато пред бар „Пощата“ пловдивчани и гостите на града ще могат да празнуват #заедно и 6ти рожден ден на екипа на „Майна Таун“. И тъй като е рожден ден, „5 за 4“ ООД и Пловдив подаряват на София ново комикс издание, което ще се разпространява в столицата от есента на 2021 г. Името му е „София Fantasy”

Вторият брой на списание „Майна Town” ще може да бъде намерен на над 30 локации в града https://mainatown.bg/locations-bg/, сред които и МОЛ Пловдив, който става специален партньор на изданието и съмишленик в общуването с публики. На 11.09 в Мол Пловдив феновете на списанието ще могат да се сдобият с 1000 предпремиерни копия на втория брой на списание „Майна Town” .
През последните шест години екипът на Майна Town твореше усилено в множество посоки. Успя да издаде две книги от серията Пловидв Fantasy, създаде списание Майна Town, две компютърни игри, участва в множество събития и фестивали, организира Тайна Майна партита, участва в Баскетболна лига с отбор Майна Town, което е и посланието, което отправя към всички свои фенове и последователи.
Списание „Майна Town“ е част от програма „Наследство“ на „Пловдив 2019“, а повече за проекта може да прочетете ТУК: https://bit.ly/3BuZZKs

Последни статии

Стигнахте до края, това са всички наши статии до този момент!

Няма налични статии.

Запиши се за нашият бюлетин

Не пропускай нищо от случващото се около МАЙНА TOWN!