14 August, 2021

Очаквайте БР.02 – Списание Майна Town – Септември 2021

Вторият брой на списание „Майна Town” – по-голям, по-хубав, по-богат, на много повече локации, по-вдъхновяващ – толкова, че води със себе си “София Fantasy”

Септември в Пловдив идва и с новия брой на списание „Майна Town”, най-новата придобивка на града под тепетата. Удачното, забавно и многолико надграждане на Plovdiv Fantasy във втория си брой е на цели 32 страници и разказва на читателите за живота в града и неговите впечатляващи обитатели.

Списанието продължава да се разпространява безплатно /и в дигитален формат, и на хартия/, а в брой 2 ще откриете и новата рубрика „Лицата на Майна Town” – с гост шихан Валери Димитров. Ще прочетете и специалното интервю на популярната и обичана пловдивска група „Керана и Космонавтите, част от серията „Майна Vibes” – посветена на градската музикална култура. Комикс изданието продължава и своята роля на уникален пътеводител за всеки посетител, който иска най-пълноценно да почувства и да се потопи в онова, което е известно като пловдивски начин на живот.

Подновената и разнообразена визия са работа на вече утвърдения екип от художници, фотографи и сценаристи, сред които са Тодор Карагяуров, Димитър Петров, Йордан Терзийски, Иван Домузчиев, Виктор Мухтаров, Ани Йорданова, Георги Сребрев.
Премиерата на втория брой на списанието ще бъде на 18-ти септември, когато пред бар „Пощата“ пловдивчани и гостите на града ще могат да празнуват #заедно и 6ти рожден ден на екипа на „Майна Таун“. И тъй като е рожден ден, „5 за 4“ ООД и Пловдив подаряват на София ново комикс издание, което ще се разпространява в столицата от есента на 2021 г. Името му е „София Fantasy”

Вторият брой на списание „Майна Town” ще може да бъде намерен на над 30 локации в града https://mainatown.bg/locations-bg/, сред които и МОЛ Пловдив, който става специален партньор на изданието и съмишленик в общуването с публики. На 11.09 в Мол Пловдив феновете на списанието ще могат да се сдобият с 1000 предпремиерни копия на втория брой на списание „Майна Town” .
През последните шест години екипът на Майна Town твореше усилено в множество посоки. Успя да издаде две книги от серията Пловидв Fantasy, създаде списание Майна Town, две компютърни игри, участва в множество събития и фестивали, организира Тайна Майна партита, участва в Баскетболна лига с отбор Майна Town, което е и посланието, което отправя към всички свои фенове и последователи.
Списание „Майна Town“ е част от програма „Наследство“ на „Пловдив 2019“, а повече за проекта може да прочетете ТУК: https://bit.ly/3BuZZKs

РЕКЛАМА

НАШИТЕ СПИСАНИЯ

БРОЙ 03

декември 2021

В  този брой: ще намерили формулата на Айляка Илон Мъск, в Столипиново?

БРОЙ 02

септември 2021

Тук ще прочетете историята за Съединението Freestyle и за неговите организатори!

БРОЙ 01

юни 2021

В изданието: първо място от Комикс конкурса за авторска история – комиксът “Светлина”.